16 Eylül 2008 Salı

Nazizm ve Irkçılık

Bütün uygarlık, sadece Beyaz Irktan ulusların eseridir. Antik Yuna, Roma, Osmanlı ve bugünkü Batı Uygarlıkları hep Beyaz Irktan uluslar tarafından yaratılmıştır. Modern teknoloji, insan hakları, sosyal haklar gibi gelişmeler hep Beyaz Irktan uluslar tarafından ortaya çıkarılmıştır. Şöyle bir düşünelim, hastalıklara karşı aşıları, televizyonu, otomobili, uçuş teknolojisini, roketleri, röntgen aletlerini kim buldu? Eğer Beyaz Irk olmasaydı, diğer ırklardan uluslar bu teknolojileri geliştirebilirmiydi? Şüphesiz ki hayır! Ne Çinliler gibi Sarı Irktan uluslar, ne zenciler, ne de Aborjinler, Pakistanlılar, Araplar vs. gibi renkli ırklardan uluslar herhangi bir teknoloji geliştirmiştir.
Beyaz Irk dışında hiç bir ırkta yaratıcı zeka kıvılcımı ve yaratıcı merak söz konusu değildir. Bunu sadece bilimsel araştırmalar söylemiyor. Tarihte söylüyor!
Irkçılık mantık gereği olduğu kadar, aklın ve bilimin de gereğidir. Yukarıda belirtilmiş gerçeklere itiraz etmek mümkün olmadığına göre, Irkçılık ve Irka bağlı millet düşüncesini kabul etmek gerekir.
Tanrı, canlıları ve insanları birbirinden farklı yaratmıştır. Zaten Yüce Allah'ta Kuranı Kerim' de, insanların ayrı ayrı kavimler halinde yaratılmış olmasının bir amaca hizmet ettiğini yazmaktadır. 'Allah dileseydi sizi tek bir kavim kılardı' ifadesi bunun sonucudur. Dolayısıyla farklı Irklar olması, Tanrının iradesinin sonucudur. Farklı ırkların karışması, Allah'ın takdirine meydan okumaktır. Bunun korunmasına çalışmak ise Allah'ın eserini korumaktır. Zira her canlının farklı bir amacı ve görevi vardır.
Tabi kapitalizme ve onun ihtiyaçlarına hizmet eden bilimciler, ırk ve millet düşmanı komünist bilimciler ve kendi ırklarından başka her ırka düşman olan Yahudi bilimciler ve onların mason yardakçıları bu görüşlere şiddetle karşı çıkmaktadır.
Yahudiler, kendi ırklarını korumak konusunda hassasiyet göstermelerine rağmen, diğer ırkçılara saldırıyorlar. Aynı tavrı bir Yahudi Naziler tarafından dövüldüğü zaman yine gösteriyorlar. Ancak Filistinlileri, çocuklarını bile kemikleri kırılıncaya kadar dövmekte bir sakınca görmüyorlar.
Nazizmin diğer düşmanı olan kapitalist ve liberal bilimciler ise bilimsel verileri kapitalizmin ihtiyaçlarına göre çarpıtıyorlar. Tıpkı ekonominin kurallarını kapitalizme göre yorumladıkları gibi.
Paran yoksa öl!
Fiyatlar yüksek, maaşlar düşük mü? Sürün! Modern ekonomi böyle işler!
Tüket! Obez olacaksan ol, zayıflama merkezleri kuralım! Ticaret hareketlensin. Ekonomi böyle işler!
Ulus devlet öldü! Artık serbest pazar ekonomisi var! - Bunun açılımı - Artık devlet yok, özel şirketler var. Bir kaç bin insanın, yani büyük şirket sahipleri ve onların çıkarları var.

Hiç yorum yok: